Beter gevonden worden in Google

Beter gevonden worden in GoogleBeter gevonden worden in Google?

De optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een onderdeel van zoekmachine marketing en bevat activiteiten bedoeld om de webshop hoger te laten scoren op relevante zoektermen in de zoekmachine Google. Aangezien de vermelding in organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een goed alternatief voor Google Adwords.

Prestashop optimalisatie

Samen met u stellen we de zoekwoorden vast waarop de webshop beter gevonden moet worden, het zogenaamde zoekwoorden onderzoek. Uiteindelijk ontstaat er een compleet plan op welke manier we de webwinkel het beste hoger in Google kunnen laten scoren. We stemmen dan ook eventuele andere acties met u af die we aan de webshop koppelen, de website wordt in totaliteit gescand op SEO vriendelijkheid.

WordPress optimalisatie

Een WordPress website bevat een goede structuur voor zoekmachines, echter geeft dat geen garantie voor een hoge positie in Google.

Voor een goede positie in de Google zoekmachine kunt u onze SEO-expert inschakelen! Samen besteden we aandacht aan de optimalisatie van uw WordPress website. 

Beter gevonden worden in Google – Beter gevonden in Google – Beter gevonden worden in Google – Beter gevonden worden in Google 


U wilt uw website snel online? - Dat kan bij ons zelfs al binnen 24 uur!!

1
×
Stel je vraag via WhatApp!