JHdesign ook voor webhosting

Webdesign HardenbergWebdesign Hardenberg ook voor webhosting.

JHdesign verzorgt uw website van A tot Z. U kunt dan denken aan domeinregistratie, hosting, installatie van uw SSL certificaat of ontwerp, bouw, onderhoud en zoekmachine-optimalisatie. Alle websites worden gebouwd in het open source CMS systeem WordPress.
Wat inhoudt dat u de website na oplevering volledig zelf kunt onderhouden en u ons alleen nog maar nodig heeft voor eventuele ondersteuning.

Vanzelfsprekend begeleiden wij u in het wegwijs worden binnen deze systemen. Soms is een oudere website nog in prima staat, maar ziet u graag wat aanpassingen zoals bijvoorbeeld een andere kleur of het toevoegen van een contactformulier, wij helpen u daar graag bij. Wij kunnen ook websites omzetten naar CMS systemen, vaak is dit mogelijk zonder dat er een nieuwe website gemaakt moet worden. Wij kijken graag naar uw wensen en zullen met u bespreken wat wij voor u kunnen doen zodat de website wordt zoals u wenst en voor het budget dat bij u past.

Wat is webhosting?

Naast webdesign bieden wij o.a. ook Webhosting, Domeinnaamregistratie en SSL Certificaten aan. Wanneer u een website laat maken, is er ook hosting nodig. Dit is als het ware een stukje serverruimte dat u huurt waarop uw website wordt geplaatst. De hoeveelheid ruimte die u moet huren hangt af van een aantal zaken, bijvoorbeeld het aantal bezoekers dat uw website ontvangt. U kunt de hosting ook bij ons regelen, wij bieden verschillende pakketten aan. Afhankelijk van uw wensen op het gebied van dataverkeer, opslagcapaciteit en aanvullende diensten zitten er verschillen in deze pakketten. 

Voor meer informatie over onze Webhosting diensten, Domeinnaamregistratie of het installeren van een SSL Certificaat,
verwijzen wij u graag naar onze site jhhosting.nl 

Heeft u nog vragen, bel of mail ons:
Telefoon: 06 51 96 79 06
Mail: info@jhdesign.nl 


U wilt uw website snel online? - Dat kan bij ons zelfs al binnen 24 uur!!

1
×
Stel je vraag via WhatApp!