Websites voor een betaalbare prijs!

Webdesign Hardenberg maakt websites voor een betaalbare prijs!

U bent op zoek naar een succesvolle website? Een website die bijdraagt aan de doelstelling van uw bedrijf? Laat ons uw website bouwen!

  • Zelf uw teksten en foto’s wijzigen in een Nederlandstalig CMS systeem.
  • Wij zorgen ervoor dat u zo hoog mogelijk eindigt in Google (SEO).
  • Wij verzorgen ook voor uw hosting van uw website tegen aantrekkelijke prijzen.
  • Uw website werkt perfect in alle browsers, smartphone en tablet.
  • Service staat bij ons hoog in het vaandel.

WordPress website

WordPress is momenteel één van de betere en betrouwbaarste CMS (Content Management Systeem), daarnaast is het volledig Nederlandstalig zodat u eenvoudig zelf aanpassingen kan doen aan uw eigen website. Door de goede basis van het CMS, is een WordPress website zeer zoekmachine vriendelijk. Een WordPress website bestaat uit een modulaire opzet, d.m.v. diverse WordPress plug-ins, kan zo de WordPress website geheel naar wens worden ingezet.
WordPress blijft zich automatisch met de markt mee ontwikkelen. Nieuwe functionaliteiten heeft u daardoor altijd binnen handbereik. Dit betekent dat er wel regelmatig een update moet plaatsvinden van het thema en de plug-ins. Wanneer dat voor u een te technisch verhaal wordt, kunt u deze zaken natuurlijk aan JHdesign uitbesteden.

Responsive website

Verder is het ook fijn aan WordPress dat uw website ook via een tablet of smartphone volledig te bekijken is. Steeds meer internetverkeer vindt plaats op een mobiele wijze, juist daarom biedt dat voor u veel voordeel. In de toekomst zal er steeds meer mobiel gekocht gaan worden, daarom optimale weergave op pc, tablet en smartphone! Uw website past zich automatisch aan op het toestel van uw bezoekers. Hoe dit eruit ziet? Bezoek onze website eens via uw iPad of smartphone en ervaar het zelf!  JHdesign webdesign Hardenberg – JHdesign Wordress webdesign Hardenberg


U wilt uw website snel online? - Dat kan bij ons zelfs al binnen 24 uur!!

1
×
Stel je vraag via WhatApp!