Onderhoudscontract bij Webdesign Hardenberg

Website laten bouwen HardenbergWebsite onderhoudscontract

Als uw website een belangrijke bron van inkomsten voor u is, dan is het van belang dat de website altijd zo goed mogelijk werkt. Daarom bieden wij een onderhoudspakket voor uw website en/of webshop aan, hiermee hoeft u zich geen zorgen te maken over de stabiliteit, veiligheid, back-up en snelheid van uw website.

Website onderhoudspakket

Omdat we gemerkt hebben dat geen twee situaties hetzelfde zijn, bieden we geen standaard onderhoudspakket aan.
Hieronder een overzicht met de mogelijkheden.

  • toevoegen of aanpassen van foto’s en teksten
  • aanpassen van zoekmachine optimalisatie zoekwoorden
  • toevoegen van extra pagina’s en deze koppelen aan het navigatiemenu
  • aanpassingen aan het Content Management Systeem; up-to-date houden van plug-ins
  • plaatsen van nieuwe modules zoals een fotomodule, blog-systeem, agendamodule, sociale media buttons, etc.
  • back-up terug zetten bij calamiteiten
  • alle overige voorkomende werkzaamheden

Neem gerust contact op om uw situatie te bespreken support@jhhosting.nl

WordPress en plugin updates

Er komen regelmatig nieuwe WordPress updates uit. In verband met veiligheid is het aan te bevelen om WordPress en plug-ins bij te werken naar de laatste versie. Als wij dit voor onze opdrachtgevers doen, voeren wij de updates altijd eerst door op een testomgeving, blijkt dat er geen bugs ontstaan, dan gaan wij over tot de update op de live-omgeving.

WordPress webdesign HardenbergHosting

Hosting is een erg belangrijke factor als het gaat om stabiliteit, snelheid en veiligheid van websites. Bij JHdesign hebben wij dan ook eigen SSD servers draaien. Voor meer info kijk dan eens op onze andere website jhhosting.nl

Hulp en ondersteuning

Wij kunnen ons voorstellen dat u soms wel wat hulp kunt gebruiken als u niet elke dag met bijvoorbeeld WordPress of Woocommerce werkt, daarom kunnen opdrachtgevers die een onderhoudscontract bij ons afnemen altijd bellen of mailen.
Op werkdagen reageren we altijd binnen 24 uur op uw e-mails.

Website aanpassingen

Wij worden regelmatig door opdrachtgevers benaderd om kleine aanpassingen aan de website door te voeren. Meestal spreken we af dat we kleine werkzaamheden maandelijks na factureren. Als we inschatten dat iets meer dan een uur gaat kosten, maken we meestal eerst een offerte.
Ook kunnen wij een vast aantal uren per maand reserveren voor aanpassingen.

Website back-up

Website back-up JHdesign HardenbergDe praktijk leert dat er regelmatig geen goede actuele back-up beschikbaar is, waardoor de website of webshop binnen een mum van tijd weer online kan zijn. Als u over een onderhoudsabonnement van JHdesign/JHhosting beschikt, bent u altijd verzekerd van een juiste en actuele back-up.
Wij zorgen ervoor dat er elke dag een volledige back-up van uw website, database en mail gemaakt wordt en deze wordt dan weer op een andere server gearchiveerd. Met deze recente back-up kunnen wij in geval van calamiteiten uw website, database en mail weer snel terugzetten en blijft de schade voor onze klanten relatief beperkt.
Voor meer info over deze service mail ons naar support@jhhosting.nl 

website onderhoudscontract – website onderhoudscontract – website onderhoudscontract


U wilt uw website snel online? - Dat kan bij ons zelfs al binnen 24 uur!!

1
×
Stel je vraag via WhatApp!